La datorie și în acest sfârșit de săptămână. Ce misiuni vor avea jandarmii maramureșeni?

Suntem la datorie și în acest sfârșit de săptămână pentru a asigura ordinea și liniștea publică la manifestările artistice și sportive ce vor avea loc în județul nostru în această perioadă.

Vineri 19 aprilie, începând cu ora 17:00, vom fi prezenți la Sighetu Marmației, pe stadionul ”Solovan” din localitate, pentru a asigura măsurile specifice de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ”C.S.M. Sighetu Marmației” și ”S.C.M. Zalău”.

Sâmbătă 20 aprilie, ne veți întâlni la meciul de handbal dintre echipele ”C.S. Minaur Baia Mare” și ”Știința București” care se va desfășura la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, de la ora 11:00.

Tot sâmbătă, vom fi prezenți și la partida de fotbal care se va disputa între echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ”Minerul Ocna Dej”, pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 17:00.

De asemenea, sâmbătă, de la ora 11:00, ne găsiți și în Piața Libertății din Baia Mare la ”Deschiderea Sezonului Moto” care va continua cu o paradă pe bulevardele principale ale orașului.

Duminică 21 aprilie vom fi alături de iubitorii fotbalului la meciurile care se vor desfășura în mai multe localități din județul nostru precum: Șișești, Remeți sau Mireșul Mare.

Recomandările noastre sunt, în continuare, cele cunoscute: respectați regulile impuse de organizatori, indicațiile forțelor de ordine și evitați implicarea în conflicte de orice natură. Iar dacă întâmpinați probleme, solicitați-ne sprijinul direct sau sunând la numărul unic de urgență 112.
Vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.