La datorie și în acest sfârșit de săptămână

Pentru că se apropie sfârșitul de săptămână, jandarmii maramureșeni sunt la datorie, pregătiți să asigure un climat de ordine publică la manifestările cultural-artistice, câmpenești și sportive care vor avea loc în județul nostru în această perioadă.
Dacă alegeți să ieșiți în natură, pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică are loc manifestarea câmpenească ”Târgu’ Țarinii” la Poiana Botizii. Acolo echipajele de jandarmerie vor fi prezente atât pe traseeele de deplasare către/dispre locul de desfășurare a evenimentului, cât și în zona stabilită pentru activitățile cultural artistice.
Totodată, în zilele de sâmbătă și duminică vom acorda o atenție sporită și competiției automobilistice ,,Cupa Maramureșului Royal Alpin 2024” care se va desfășura în împrejurimile orașului Cavnic. Cu acest prilej, recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, să nu pătrundă pe traseul de concurs pentru a fotografia sau filma și să nu își pună siguranța în pericol. De asemenea, spectatorilor care se vor poziționa în apropierea traseului de concurs, le adresăm rugămintea să nu arunce deșeurile decât în locurile special amenajate în acest sens și să acorde o atenție deosebită protejării cadrului natural.
Sâmbătă ne veți putea vedea la ,,Sărbătoarea orașului Tăuții Măgherăuș”, manifestare care se va desfășura atât în zona Aeroportului Internațional Maramureș, cât și în apropierea Lacului Nistru.
Duminică va avea loc manifestarea religioasă ,,Hramul Mănăstirii Rohiița” din localitatea Boiereni unde ne vom asigura că participanții se vor bucura de slujba religioasă în siguranță.
Pentru buna desfășurare a tuturor evenimentelor din acest sfârșit de săptămână și pentru prevenirea oricăror situații care ar putea pune în pericol participanții, transmitem următoarele recomandări:
-respectați indicațiile organizatorilor și pe cele ale forțelor de ordine;
-manifestați un comportament adecvat în relație cu ceilalți participanți la evenimente;
-acordați o atenție deosebită copiilor dacă sunteți însoțiți de aceștia;
-evitați implicarea în situații conflictuale sau de natură a produce tulburarea ordinii și liniștii publice;
În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați sprijinul jandarmilor sau apelați numărul unic de urgență 112

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.