La iniţiativa Garzii Ecologice a municipiului Baia Mare peste 400 de voluntari au participat la o amplă acţiune de împădurire

Luna Pădurii reprezintă unul din cele mai semnificative evenimente silvice şi ecologice care se derulează în perioada 15 martie-15 aprilie a fiecărui an.

Astfel, la iniţiativa Garzii Ecologice a municipiului Baia Mare  în data de 9 aprilie 2014 s-a desfăşurat o campanie amplă de împădurire a unei suprafeţe de 1,2 hectare de teren din zona Firizei, la capătul drumului forestier Sonioca-Valea Roşie. Au pus mult suflet  şi au dat o mână de ajutor  în plantarea unui număr de 4000 de puieţi  un număr de peste 400 de voluntari  de la diferite şcoli şi licee din Baia Mare şi Baia Sprie .

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Ocolului Silvic al Municipiului Baia Mare şi a partenerilor implicaţi SC Urbis SA, SC Vital SA, Serviciul de ajutor Maltez.

Garda Ecologică a municipiului Baia Mare promovează o „cultură ecologică”  bazată pe responsabilitate, implicare si   conştientizare ,  dar aceasta  nu se realizeză într-un cadru formal  , se realizează prin acţiuni, prin fapte prin eforturi motivate de a proteja natura şi mediul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.