Lacrimi şi durere! Paula Stan veghează acum din Împărăția Îngerilor! Decesul fetei a survenit la doar un an de la moartea cumplită a Paulei Dindiligan!

12463961_1538169926494355_112778693_nPaula Stan veghează acum din Împărăția Îngerilor! Decesul fetei a survenit la doar un an de la moartea cumplită a Paulei Dindiligan!

Două tragedii cumplite, la numai un an și câteva zile distanță. Două familii înmărmurite de durere, două fete care au murit la vârsta de numai 16 ani. Ambele aveau prenumele de Paula.

Paula Dindiligan s-a stins din viață în floare tinereții, zilele ei fiind curmate fără milă de fostul ei iubit, Eduar Vaida, un tânăr acuzat de probleme cu drogurile și apucături violente. Tânăra din Baia Sprie, elevă eminentă a Liceului de Arte din Baia Mare și olimpică la flaut și-a lăsat părinții nemângâiați, viața ei fiind răpusă chiar în a doua zi de Crăciun, la 200 de metri de casă. Tragedia din Baia Sprie îngrozește și azi micuțul cartier, iar amintirea ei a rămas vie în sufletele celor care au cunoscut-o și au iubit-o. Paula Dindiligan a fost ucisă în seara zilei de 26 decembrie, ea fiind înmormântată la cimitirul din Baia Sprie, în 30 decembrie 2015.

În 31 decembrie 2015/ 1 ianuarie 2016, tragedia a lovit o altă familie, de această dată din Remeți. Copila soților Stan, Paula, în vârstă de numai 16 ani, elevă a Liceului Tehnologic Marmația se afla la o petrecere privată în Câmpulung la Tisa, alături de prieteni. La scurt timp după miezul nopții fetei i s-a făcut rău, iar colegii de petrecere i-au alertat părinții care au cerut ajutorul ambulanței. Nu trecuse nici măcar o oră din noul an, însă tot ce au putut să facă medicii care au încercat manevrele de resuscitare a fost să îi declare decesul. Autopsia a relevat faptul că Paula Stan suferea de o boală rară, incurabilă. O nouă viață plecată prea devreme dintre noi, o nouă familie care a rămas fără odorul cel scump și pentru care nu mai există nicio mângâiere.

Paula Stan a fost înmormântată în 4 ianuarie 2016, la doar 1 an și cinci zile după Paula Dindiligan. Alături de familia îndurerată și de cei apropiați, Paula Stan a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni, cunoscuți și necunoscuți, care au dorit să fie alături de familia încercată.

foto:maramedia.ro

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.