Lansarea candidaților PNL Maramureș pentru alegerile locale 2024. Nicolae Ciucă va fi prezent la evenimentul din 21 aprilie din Baia Mare

În Baia Mare, duminică, 21 aprilie 2024, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” va fi martora unui eveniment politic de amploare – lansarea candidaților PNL Maramureș pentru alegerile locale din acest an. Ora 14:00 va marca începutul unei serii de discursuri, promisiuni și angajamente din partea liderilor și candidaților PNL.

Prezența înalților demnitari ai PNL va conferi evenimentului o importanță deosebită. Nicolae Ciucă, președintele PNL România, va fi acolo pentru a-și exprima sprijinul și încrederea în echipa din Maramureș. Alături de el, Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, va aduce în prim-plan energia și viziunea necesare pentru un mandat de succes.

Printre cei care vor susține și încuraja candidații locali se numără numeroși reprezentanți ai partidului, de la nivel local, județean, până la nivel regional și național. Atmosfera se anunță una plină de entuziasm și determinare, într-o încercare comună de a oferi comunității maramureșene cele mai bune perspective pentru viitor.

Această lansare nu este doar un eveniment de prezentare a candidaților, ci și un angajament ferm că PNL Maramureș este pregătit să asume responsabilitatea guvernării locale și să răspundă nevoilor și aspirațiilor cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.