Lasă hainele în apă cu sare înainte a le pune în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să îl știe toate gospodinele

De ce trebuie să ţii hainele în apă cu sare înainte de a le pune în maşina de spălat? Sarea are proprietăţi deosebite pentru a uşura munca gospodinelor, mai ales când vine vorba despre curăţarea pieselor vestimentare.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Pentru a evita decolorarea după câteva spălări, e indicat să lăsaţi hainele în apă cu sare înainte de a le băga la maşina de spălat. Trucul funcţionează şi în cazul accesoriilor negre.

După mai mult de trei spălări, tricourile negre au prins nuanţe de gri sau maro. În unele cazuri, detergentul lichid sau cel sub formă de pudră rămâne pe ele şi, pentru a îndepărta petele, e nevoie să foloseşti din nou maşina sau să încerci să le speli de mână. De aceea, specialiştii recomandă să vă folosiţi de sare, pentru a scăpa de acest impediment.

Înainte de a spăla hainele negre, e indicat să le ţineţi în apă cu sare. Apa sărată va permite pigmenților să adere mai puternic la țesătură. În plus, sarea pătrunde în profunzime și are grijă de țesătura articolelor de îmbrăcăminte.

Acest lucru va ajuta să menţineţi culoarea intensă a hainelor mai mult timp. Doar turnați jumătate de cană de sare în doi litri de apă, înmuiați hainele negre timp de 30 de minute și apoi spălați-le în mașina de spălat. Dacă spălaţi rufele printr-un program cu o temperatură mai scăzută, acest lucru va ajuta la păstrarea ţesăturii hainelor.

În caz contrar, culorile s-ar putea şterge mai repede dacă hainele sunt spălate cu apă caldă, la temperaturi ridicate.

Un alt truc este să întorci rufele pe dos înainte să le cureți. Mai mult decât atât, oțetul are același efect ca sarea. Poți pune câteva linguri de oțet în cuva mașinii sau în recipientul special al aparatului de curățat. Nu trebuie să îți faci griji pentru miros pentru că oricum vei pune alături balsamul obișnuit care oferă o mireasmă perfectă, potrivit Dcnews.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.