Let’s Do It, Romania! dă startul din Baia Mare

Let's Do It, Romania! dă startul din Baia MareLet’s Do It, Romania! dă startul din Baia Mare

Alătură-te sâmbătă, 16 mai 2015, echipei care susține responsabilizarea verde pentru un oraș verde!

Let’s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi.

Deși în trecut amploarea proiectului era una de excepție, anul acesta, la nivel naţional, doar două judeţe au ales să mai continue această acțiune atât de importantă. Unul dintre judeţele implicate este, în continuare, Maramureşul, iar cel de-al doilea e județul Timiş.

curatenie2Organizatorul principal al evenimentului judeţean în Maramureș este Nature’s Guardian.

În Municipiul Baia Mare, la iniţiativa primarului Cătălin Cherecheş, sub coordonarea Gărzii Ecologice a Primăriei Baia Mare s-au identificat punctele de ecologizare. Echipajele Gărzii Ecologice, alături de voluntarii implicați în proiect vor interveni în zona Barajului, în Parcul Municipal (zona de sus), la Lacul Bodi, pe Valea Borcutului şi în zona Usturoiu.

Voluntarii care înțeleg importanța unui mediu curat sunt invitaţi să se alăture organizatorilor sâmbătă, 16 mai 2015, de la ora 8.00, punctul de întâlnire fiind Casei Tineretului din municipiul Baia Mare. Se dorește o participare cât mai mare la acest eveniment social, al cărui principal scop îl reprezintă păstrarea unui mediu curat.Let's Do It, Romania! dă startul din Baia Mare2

„Este mai mult decât o acţiune de ecologizare, este un mesaj de responsabilizare verde pentru un oraş verde, oraşul Baia Mare, localitate în care trăim și cu care toți ne mândrim”, a declarat coordonatorul Garzii Ecologice, Silvia Pop, director al Școlii Generale Nicolae Bălcescu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.