Liber la organizarea de nunţi, botezuri şi mese festive de la 1 iunie. Vezi care sunt condiţiile

Liber la organizarea de nunţi, botezuri şi mese festive de la 1 iunie. Vezi care sunt condiţiile

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, joi seara, anunţul mult aşteptat de românii care vor să organizeze nunţi, botezuri sau evenimente.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Liber la organizarea de nunţi, botezuri şi mese festive de la 1 iunie. Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, joi seara, în cadrul unei conferinţe de presă, cum vor putea fi organizate evenimentele odată cu intrarea în vigoare a măsurilor prin care sunt diminuate restricţiile.

„La nunți, botezuri, mese festive pot participa în exterior, în aer liber, începând cu 1 iunie, maximum 70 de persoane.

Nunţi, botezuri, mese festive în interior – maximum 50 de persoane – de la 1 iunie. De la 1 iulie, numărul creşte, de la 1 august numărul crește”, a anunţat Klaus Iohannis.

Liber la organizarea de nunţi, botezuri şi mese festive de la 1 iunie. Avantajele pentru persoanele vaccinate

„Dacă organizatorul garantează că toate persoanele care participă sunt vaccinate, se renunţă la restricționarea numărului de participanți.

Dacă pe 15 iulie, cineva doreşte să organizeze o nuntă într-un spaţiu închis, în interior, şi garantează că toţi participanţii sunt vaccinaţi, nu se mai aplică restricţionarea la un număr de 70 de persoane”, a mai precizat preşedintele României.

Conform unor surse, comitetul interministerial pentru relaxarea restricţiilor ia în calcul permiterea desfăşurării unor evenimente precum nunţile şi botezurile după 1 iunie, pentru mai mult de 20 de persoane, dar numai dacă acestea sunt vaccinate sau pot dovedi că nu sunt infectate cu noul coronavirus.

Premierul Florin Cîţu a spus că, în opinia sa, „persoanele vaccinate, care nu reprezintă un pericol de sănătate, ar trebuie să beneficieze de o viaţă normală”

Peste 250.000 de nunți au fost amânate în 2020 din pricina restricţiilor impuse de autorităţi.

Una dintre veștile bune este aceea că nunta nu va mai limitată de un număr strict de persoane, astfel încât mirii nu vor fi nevoiți să aleagă între invitați.

”Dacă lucrurile vor sta așa, suntem foarte bucuroși. Asta înseamnă că eforturile noastre chiar au dat roade. Are sens ca, pe lângă persoanele vaccinate, care nu sunt suficiente în acest moment, să aibă acces și cei care dovedesc că nu au COVID în ziua evenimentului ori cei care dovedesc că au trecut prin boală. În ceea ce privește prezența unei asistente medicale, sau a unui cadru medical, este evident că ne asumăm cu toții că acesta nu va fi un an obișnuit, așteptăm normele autorităților privind implementarea efectivă a acestui triaj de la nunți sau evenimente”, a declarat Dora Pătrașcu, organizator nunți, pentru Antena3.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.