Liberalii sigheteni au dăruit flori femeilor din oraş. FOTO

Pentru că este ziua de 8 Martie, zi specială pentru toate doamnele şi domnişoarele, liberalii sigheteni au împărţit flori tuturor reprezentantelor sexului frumos pe care le-au întâlnit.

“E 8 Martie și e ziua cea mai frumoasă din an. Fiindcă e ziua tuturor femeilor. Și toate femeile, în felul lor, sunt frumoase. E 8 Martie și e ziua iubirii. Iubirea de mamă, iubirea de soră, iubirea de prietene, iubirea în toată splendoarea ei.
În primul rând doresc să-i transmit cel mai sincer și călduros La Mulți Ani, iubitei mele mame, cea care mi-a dat viață, m-a crescut și m-a susținut necondiționat, cea pentru care, indiferent de vârsta pe care o am, voi rămâne mereu copilul ei.

Și spun asta fiindcă mă uit cu mândrie nespusă la Andrei, fiul meu, în fiecare moment al zilei, și inima mi se umple de iubire. Când ai copilul tău poți înțelege ce înseamnă iubirea de mamă. Mama mea dragă, La Mulți Ani!

La Mulți Ani tuturor doamnelor și domnișoarelor, tuturor mamelor, bunicilor, soacrelor, mătușilor, verișoarelor, surorilor.
La Mulți Ani, femei minunate, voi care dați culoare și savoare fiecărei familii, indiferent de vârsta pe care o aveți. De ziua voastră, de 8 Martie, din suflet vă doresc să fiți mereu iubite și apreciate, adorate și respectate, iar azi, cei dragi să vă surprindă cu cele mai minunate surprize.

Primiți urările mele alături de cele mai calde aprecieri pentru că sunteți atât de importante în viața fiecărei familii!
La Mulți Ani, femei minunate. Un 8 Martie de vis vă doresc!”, a spus Daniela Oniţa Ivaşcu, preşedintele PNL Sighetu Marmaţiei.

Liberalii sigheteni au împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în oraş, angajatelor de la Fabrica de Confecţii SC Mara SRL , dar şi la Spitalul Municipal din oraş, personalului şi pacientelor din secţiile Pediatrie, Cardiologie şi Maternitate.

“Va fi o vară rodnică pentru că în Sighetu Marmaţiei în ziua de 8 martie, până la ora la care am împărţit florile s-au născut doi băieţi”, a msi spus Daniela Oniţa Ivaşcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.