Liberalii sigheteni, mai aproape de cetăţeni: Consilierii locali PNL vor avea audienţe în fiecare zi de luni

Liberalii sigheteni, mai aproape de cetăţeni: Consilierii locali PNL vor avea audienţe în fiecare zi de luni

Liberalii sigheteni vin mai aproape de cetăţenii municipiului. În cadrul celei mai recente şedinţe a Organizaţiei PNL Sighetu Marmaţiei, care a avut loc miercuri, 14 februarie, a fost stabilit şi un plan de acţiune pentru următoarea perioadă.

Astfel, din dorinţa de a veni în întâmpinarea solicitărilor sighetenilor, consilierii liberali au decis ca fiecare zi de Luni a săptămânii să fie dedicată problemelor pe care le au locuitorii oraşului.

“Din respect pentru cetăţenii municipiului Sighetu Marmaţiei şi din dorinţa de a veni mai aproape de ei, în fiecare zi de Luni a săptămânii, consilierii locali vor ţine audienţe. Acestea se vor desfăşura între orele 13.00 – 15.00 la sediul PNL din Piaţa Libertăţii, nr. 21. Împreună cu colegii mei, Vasile Mih, Ionuţ Mihalca, Alexandru Oros, Petru Moiş Stoica, Petru Tomşa şi Liliana Vârsta, vom încerca să găsim soluţii pentru problemele sighetenilor. Ştim că avem multe de rezolvat în oraş, de la probleme de infrastructură până la probleme de şomaj sau sănătate. Vom fi receptivi la doleanţele, dar şi la propunerilor locuitorilor oraşului. Numai dacă vom lucra împreună vom reuşi să facem ceva pentru comunitate. Suntem aleşi locali, îi reprezentăm şi trebuie să le apărăm interesele”, a declarant Daniela Oniţa Ivaşcu, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Sighetu Marmaţiei.

Iniţiativa consilierilor liberali din Sighetu Marmaţiei ar trebui urmată şi de consilierii din alte localităţi ale judeţului. De altfel, aceste consultări cu locuitorii sunt benefice pentru ambele părţi implicate: locuitorii îşi prezintă problemele care pot fi astfel prezentate în plenul şedinţelor de Consiliu Local, dezbătute şi găsite rezolvări. De cealaltă parte, consilierii vor afla în timp real problemele comunităţii pe care o reprezintă şi vor căuta cele mai bune soluţii.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.