Liberalul maramureșean Antonio Chelba a câștigat astăzi alegerile pentru președinția Clubului Elevilor Liberali

Astăzi au avut loc alegerile pentru echipa de conducere a Clubului Elevilor Liberali (CEL). Lupta pentru funcția de președinte a fost una strânsă între cei doi candidați, însă maramureșeanul Antonio Chelba a reușit să câștige această competiție.

Antonio Chelba este un tânăr harnic și determinat să lupte pentru dezvoltarea Maramureșului și a României, care împreună cu elevii liberali și cu întreaga echipă PNL Maramureș va munci și se va implica direct în proiectele importante pentru comunitate și pentru educația tinerilor.

Noul președinte ales al Clubului Elevilor Liberali, Antonio Chelba, a declarat după câștigarea alegerilor: ”Mulțumesc tuturor colegilor mei care mi-au acordat astăzi votul lor de încredere și le promit că împreună vom realiza proiecte importante pentru elevii din toată țara.

Totodată, mulțumesc conducerii PNL Maramureș pentru toată susținerea și pentru faptul că au încredere în mine și în echipa CEL Maramureș.

În continuare, suntem pregătiți de muncă și gata să realizăm toate proiectele importante pe care ni le-am asumat.”

 Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, l-a susținut încă de la început  în această competiție pe Antonio Chelba. ”Antonio Chelba a câștigat alegerile de astăzi pentru că este un elev harnic, implicat, un tânăr de care suntem mândri că a crescut în familia liberală maramureșeană.  Am încredere în Antonio și în echipa lui și sunt sigur că va face o treabă foarte bună în calitate de președinte al Clubului Elevilor Liberali.”, a declarat Ionel Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.