Licoarea care te scapă de orice boală! ”Efectul va fi imediat”. Ceaiul mănăstiresc, remediul pe care trebuie să îl bei zilnic. Te scapă de gripă și arde grăsimile

Dacă ai avut momente în care ai simțit că nu ești chiar bine din punct de vedere al sănătății, trebuie să știi că există câteva remedii naturale care te vor pune pe picioare imediat! Ai auzit vreodată de remediul mănăstiresc pe care trebuie să îl bei zilnic? Rămâi aici și află toate detaliile.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Licoarea care te scapă de orice boală! Ceaiul mănăstiresc, remediul pe care trebuie să îl bei zilnic. Te scapă de gripă și arde grăsimile. ”Efectul va fi imediat”
Dacă ai avut momente în care ai simțit că nu ești chiar bine din punct de vedere al sănătății, trebuie să știi că există câteva remedii naturale care te vor pune pe picioare imediat! Ai auzit vreodată de remediul mănăstiresc pe care trebuie să îl bei zilnic? Rămâi aici și află toate detaliile.

În cazul în care ai simțit că sănătatea îți joacă feste, trebuie să știi că nu doar pastilele de la farmacie sau tratamentele de la medic te pot pune pe picioare.

Există un leac mănăstiresc pe care trebuie să îl bei zilnic și multe se vor schimba în organismul tău!

Dacă ai întâmpinat niște simptome ceva mai apăsătoare, există o soluție salvatoare de care trebuie să știi. Un ceai pe care îl poți prepara foarte rapid este soluția ideală pentru sănătatea ta.

Partea cea mai bună este că licoarea magică este ideală și pentru persoanele care vor să scape de kilograme.

„Este un ceai multifuncțional, deoarece are atâtea ingrediente, încât sigur o să fugă virușii de sezon, dar și kilogramele în plus, ele se vor topi. Ghimbirul este un adevărat antifungic, este foarte bun pentru durerile de gât. Usturoiul este un antibiotic natural, cu calități ca ale ghimbirului”, explică Maica Ecaterina în cadrul unui videoclip.

Ingrediente:

1 cm ghimbir
1 cană apă
1 cățel usturoi
1/2 linguriță turmeric
1/2 linguriță scorțișoară
un vârf de linguriță piper negru
1 lingură oțet de mere
1/2 lămâie
1 lingură miere
După indicațiile oferite chiar de măicuță în cadrul videoclipului, mai întâi trebuie să lași ghimbirul la infuzat, astfel încât toate aromele și proprietățile sale să pătrundă cât mai bine în apă.

Ce poți să pui la final pentru un gust mai bun
Mai apoi trebuie să continui prepararea prin adăugarea celorlalte ingrediente, astfel, în doar câteva clipe vei obține un adevărat boost pentru starea ta de sănătate.

„Prima dată punem ghimbirul pe care-l vom tăia în această cană, îl tăiem feliuțe. Adăugăm peste el apa fierbinte, vom pune un capac și lăsăm la infuzat 10 minute, timp în care pregătim celelalte ingrediente.

După ce s-a infuzat foarte bine ghimbirul, vom adăuga celelalte ingrediente, adică un cățel de usturoi pisat. Adăugăm și turmericul, care reduce febra, este antiviral, numai bun pentru stările de oboseală și răceală. Pentru un efect mai bun al turmericului, îl potențăm cu piper, acesta topește kilogramele în plus, iar pentru un gust mai bun adăugăm și scorțișoara, care are un efect antibacterian.

La final punem mierea de albine și omogenizăm foarte bine. Se adaugă și oțet de mere și zeama de lămâie, după preferință, cât dorește fiecare. Avem o licoare care abundă de vitamine, minerale, iar efectul va fi imediat. Este recomandat să se bea în prima parte a zilei, este o băutură foarte energizantă. Se poate consuma imediat”, a explicat Maica Ecaterina.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.