Licoarea sănătății: Apa magnetizată şi beneficiile ei uimitoare

apaApa este foarte importantă, fiind o sursă de sănătate şi echilibru. Cea trecută prin conducte pierde din substanțele dobândite în mediul natural sub influenţa câmpului electromagnetic al Pământului. In schimb, dacă plasăm un recipient cu apă pe un magnet puternic, acesta va magnetiză apa, conferindu-i din nou energia şi echilibrul natural.
Apa magnetizată isi pune puternic amprenta asupra sanatatii noastre. Ea va acţiona că un remediu antibacterian, antiviral şi antiparazitar, alcalinizând m
ediul intern al organismului . De asemenea, are efect benefic în stări de oboseală sau de epuizare, dar este contraindicată în caz de infecţii sau inflamaţii, scrie bzi.ro.
Un alt aspect important este faptul ca grăbeşte vindecarea rănilor şi a arsurilor, are efecte terapeutice asupra sistemelor: digestiv, nervos şi urinar, fiind indicată în litiază urinară. Este folosita impotriva febra, durerii de gât, tulburărilor menstruale sau de menopauza, guţă şi obezitate, reglează activitatea inimii şi curată arterele, uşurează durerile.Apa magnetizata este, totodată, un bun fertilizator natural.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.