Liderii centrali ai UNPR au efectuat o vizită de lucru în Maramureș

IMG_20160312_143528Liderii centrali ai UNPR au efectuat o vizită de lucru în Maramureș

Liderii centrali ai UNPR s-au aflat în Maramureș, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a lua pulsul organizației județene a progresiștilor, dar și pentru a se întâlni cu reprezentanții Biroului Politic Județean.

Valeriu Steriu noul președinte al UNPR-ului, după retragerea lui Gabriel Oprea a declarat că, în Maramureș a găsit o echipă puternică, o echipă sudată și foarte bine organizată. ”Am identificat în județ o organizație puternică a UNPR Maramureș, fapt care se datorează atât președintelui filialei județene, deputatul Nuțu Fonta, cât și rezultatelor înregistrate de UNPR, dar și de partenerii noștri din fostul PP-DD, la alegerile locale și parlamentare din 2012. Am analizat, în cadrul BPJ al UNPR Maramureș, propunerile organizației județene pentru candidații la primării, consilii locale și Consiliul Județean pentru alegerile din 5 iunie 2016. Totodată, am făcut instructajul tehnic al viitoarelor alegeri locale, am dezbătut strategia locală, poziționarea politică a UNPR, alianțele preelectorale, electorale și post-electorale.”

Președintele UNPR Maramureș, Nuțu Fonta a arătat că, în județ, progresiștii au 59 de organizații în cele 76 de localități, iar în 27 dintre acestea UNPR va candida singur, fiind strânse deja semnăturile necesare pentu primării și consiliile locale. ”Așteptăm finalizarea listelor și în celelalte UAT-uri, am convingerea că, până la finalul lunii martie, vom avea candidaturi complete. Purtăm unele discuții punctual, în anumite localități, atât cu PSD, cât și cu alte formațiuni politice, pentru a alege varianta cea mai convenabilă” a declarat deputatul Nuțu Fonta.

În ceea ce privește situația UNPR după demisia lui Gabriel Oprea din fruntea partidului, Valeriu Steriu a arătat că, la finalul lunii în curs va avea loc Conferința Națională de Alegeri, însă aceasta se va desfășura în cel mai normal mod, pentru a nu perturba sub nicio formă alegerile locale din iunie, iar apoi cele parlamentare din decembrie 2016.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.