Liderii din țară participă la ”Sindicatele în context economic”

Liderii  din  București  s-au  așezat  la  masa  discuțiilor.  Totul  s-a  petrecut  în cadrul proiectului  ”Sindicatele  în  context  economic”,  eveniment organizat de  Ministerul  Dialogului Social, Fundația Liviu Marian Pop și Fundația Fredrich Ebert Stiftung.

Programul  are  în  vedere  formarea  liderilor  de  sindicat  din  toată  țara având  ca  obiectiv competitivitatea  economică  și  concurența  globală.  Însă discuțiile  se  îndreaptă  și  înspre provocările aduse modelului social european, relocările companiilor și  presiunile pe bugetele sociale.

La București au fost prezenți peste 60 de lideri de sindicat deschiși la discuții și mai ales la a se alinia contextului Uniunii Europene. În condițiile în care frământările sunt tot mai dese în rândul contextului socio-economic, liderii de sindicat trebuie să îi reprezinte pe cei care au încredere în ei. Totodată, aceștia trebuie să transmită mesajele maselor acolo unde este nevoie și,  cel mai important, să găsească soluții pentru problemele apărute.

Ieri a fost rândul liderilor de sindicat din Sibiu să se întâlnească la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”  din localitate.  Azi,  caravana se  va opri  la Colegiul Național  de  Artă  ”Ion Vidu” dinTimișoara, urmând ca mâine, 12 septembrie, evenimentul să se desfășoare la Arad, la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.