Ligia Micle a fost numită președinte interimar al UNPR Baia Mare, la propunerea deputatului Nuțu Fonta

ligia”Ligia Micle a fost desemnată președinte interimar a UNPR Baia Mare. În cadrul reuniunii conducerii la nivel central a Uniunii Naționale pentru Progresul României, și, mai ales, în baza propunerii venite din partea deputatului Nuțu Fonta, președinte UNPR Maramureș, Ligia Micle, manager al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a fost desemnată  președinte interimar al Organizației municipale a UNPR Baia Mare.

Ligia Micle va ocupa funcția de președinte interimar UNPR Baia Mare până la viitoarele alegeri din organizația locală, urmând a coordona întreaga activitate politică de reorganizare a filialei municipale, reconstituirea listelor de membri de partid și cooptarea de noi membri, precum și de susținere a proiectelor administrative și civice ale primarului Cătălin Cherecheș pentru comunitatea băimăreană”, transmite Biroul de presă al UNPR Maramureș, printr-un comunicat sosit pe adresa redacției.

Contactată telefonic pentru a explica ce se întâmplă cu Organizația Județeană a Femeilor Progresiste din Maramureș, Ligia Micle a declarat că, până la viitoarea ședință care va fi cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare, executivul Organizației de Femei a UNPR va rămâne neschimbat, acest lucru neîncălcând prevederile statutului. ”Deocamdată voi deține ambele funcții, în paralel, iar propunerea făcută de președinte UNPR Maramureș, Nuțu Fonta, pentru funcția de președinte interimar al UNPR Baia Mare mă onorează. Cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare vom avea o ședință a Biroului Județean și am să înaintez o listă cu propuneri colegilor mei. Până atunci trebuie să muncim, să aducem noi membri, să fim disciplinați”, a explicat președintele interimar al UNPR Baia Mare, Ligia Micle.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.