„Limba COVID” – cel mai nou simptom al bolii, cofirmat de experții britanici

Un nou simptom al coronavirusului- Limba COVID

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Pacienții recent infectați cu noul coronavirus au avut o serie de infecții bucale, arată ultimele studii legate de coronavirus.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Limba COVID poate provoca infecții grave în interiorul gurii. Numărul simptomelor COVID-19 s-a extins și a continuat să crească de la izbucnirea virusului mortal în urmă cu 9 luni. Deși, febra, oboseala și tusea uscată sunt unele dintre cele mai predominante semne ale SARs-COV-2, un simptom rar și „ciudat” a fost stabilit în rândul pacienților cu COVID-19, în ultima perioadă.

Pacienții recent infectați cu noul coronavirus au avut o serie de infecții bucale, arată ETimes, alte simpome ale Covid 19 fiind durerile de spate şi chiar sughiţul.

Potrivit unui epidemiolog de la King’s College din Londra, profesorul Tim Spector, unul dintre semnele de avertizare neobișnuite ale COVID-19 s-ar putea dezvolta în gură. Acesta a susținut că există o creștere semnificativă a pacienților cu COVID-19 care suferă de infecții la nivelul bucal, cum ar fi limba acoperită sau „limba COVID”, așa cum o numește el.

Profesorul Spector, de asemenea un om de știință principal al aplicației Zoe Covid Symptom Study App, a scris pe Twitter despre „simptomul ciudat” spunând: „Una din cinci persoane cu Covid prezintă simptome mai puțin frecvente care nu intră pe lista oficială PHE – cum ar fi iritatii ale pielii.” În afară de aceasta, doctorul mai susține susține, de asemenea, că observă un număr tot mai mare de „limbi Covid” și ulcere ciudate ale gurii la pacienții cu COVID-19.

„Limba COVID” poate provoca infecții grave în interiorul gurii. Acest lucru poate părea alarmant inițial, dar este o afecțiune inofensivă, care se va rezolva în câteva zile sau săptămâni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.