Lista țărilor cu risc ridicat a fost din nou actualizată de CNSU. Carantina a fost redusă la 10 zile – Ce țară iese din zona galbenă – LISTA oficială

Lista țărilor cu risc ridicat a fost din nou actualizată de CNSU. Carantina a fost redusă la 10 zile – Ce țară iese din zona galbenă – LISTA oficială

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Croația a fost scoasă vineri de pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, anunță Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Potrivit hotărârii CNSU, decizia a fost luată în conformitate cu rectificarea efectuată de ECDC referitor la numărul de cazuri din această țară.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de vineri modificarea listei zonelor cu risc epidemiologic ridicat și a eliminat Croația de pe listă, in conformitate cu rectificarea efectuata de ECDC referitor la numarul de cazuri din aceasta tara.

Croatia se afla pe lista actualizata joi. Croatia a inregistrat peste 237.080 cazuri de coronavirus, iar in ultimele 24 de ore doar 371. De la inceputul pandemiei, au murit 5.282 de oameni.

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie carantina la intrarea in Romania, fusese actualizata joi si intra in vigoare de luni, 15 februarie. Testul PCR negativ este obligatoriu la imbarcare pentru cei care vin din zonele de pe lista. De asemenea, carantina a fost redusa la 10 zile. Exceptie de la obligativitatea prezentarii unui testul PCR negativ fac cei care au efectuat vaccinul anti-Covid, inclusiv rapelul, copiii sub trei ani sau persoanele care au avut Covid si au documente care sa dovedeasca acest lucru.

Lista publicata de CNSU cuprinde urmatoarele tari si zone: Portugalia, Israel, Muntenegru, Insulele Turks si Caicos, Andorra, Cehia, Monaco, Spania, San Marino, Slovenia, Gibraltar, Guernsey, Saint Lucia, Liban, Letonia, Estonia, Statele Unite ale Americii, Slovacia, Emiratele Arabe Unite, Saint Vincent si Grenadine, Marea Britanie, Aruba, Albania, Seychelles, Bahrain, Franta, Sint Maarten, Malta, Suedia, Puerto Rico, Lituania, Luxemburg, Serbia, Panama, Maldive, Irlanda, Brazilia, Olanda, Insulele Falkland, Italia, Eswatini, Belgia, Chile, Peru, Columbia, Elvetia, Argentina, Kosovo, Belarus, Kuweit, Austria, Uruguay, Bolivia, Republica Moldova, Botswana, Macedonia de Nord, Cipru, Polonia, French Polynesia, Georgia, Liechtenstein, Malaezia, Germania, Ungaria, Qatar, Africa de Sud.SURSĂ: Realitatea.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.