Lista ţărilor din zona galbenă a fost actualizată. Statele pentru care se impune carantină la întoarcerea în România | DOCUMENT

Lista ţărilor din zona galbenă a fost actualizată. Statele pentru care se impune carantină la întoarcerea în România | DOCUMENT

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista zonelor considerate cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care sosesc în România din aceste țări vor sta în carantină pentru 14 zile.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

”Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 19 martie 2021, Hotărârea numărul 18.

Prin această Hotărâre a fost actualizată lista statelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România și au fost stabilite majorările stocurilor echipamentelor medicale, majorări necesare pentru buna desfășurare a campaniei de vaccinare”, a transmis CNSU.

Totodată, CNSU a anunțat că în ședința de vineri a fost adoptată și majorarea cantităților stocurilor de urgență medicală cu produse, materiale și echipamente sanitare necesare în procesul de vaccinare a populației împotriva virusului SARS-CoV-2, fiind vorba despre 500.000 de doze de ser fiziologic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.