Liviu Bechiș, noul președinte interimar al Alianței Pentru Patrie, Filiala Maramureș 

  Alianța pentru Patrie, Filiala Maramureș, are începând cu joi, 25 august, un nou președinte interimar. Este vorba despre Liviu Bechiș, care a primit mandatul de a dezvolta organizația județeană.
  Biroul Permanent Național al APP a luat mai multe decizii de înlocuire a coordonatorilor județeni, pe listă figurând și conducerea filialei din județul Maramureș. Președinte al APP Maramureș a fost numit Liviu Bechiș, fost prefect de Maramureș.
  Cariera politică a lui Liviu Bechiș este una impresionantă, iar experiența sa îl recomandă în această funcție. Totodată, noul președinte interimar al APP Maramureș are și o carieră academică importantă, fiind lector universitar doctor la Universitatea de Vest Vasile Goldiș Baia Mare, Facultatea de Științe Economice.
  „Suntem o formațiune politică loială poporului român, care dorește să schimbe mentalități, iar pentru asta, se angajează total în promovarea valorilor și intereselor sale vitale, dar și pentru afirmarea onestă a conceptului de românism și românitate, atât în spațiul de existență al națiunii române, ca întreg, cât și în dialogul universal cu celelalte popoare. Scopul nostru este de a menține suveranitatea poporului român și de a susține patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român. Județul Maramureș este un exemplu de conviețuire multietnică, dar și de menținere a tradițiilor românești. Așadar, scopul nostru este de a construi o filială județeană puternică, cu organizații locale puternice” – Liviu Bechiș, președinte interimar APP Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.