Liviu Dragnea s-a întâlnit cu primarii PSD Maramureș și a salutat reconfirmarea lui Gabriel Zetea la șefia filialei PSD

dragnea1Liviu Dragnea s-a întâlnit cu primarii PSD Maramureș și a salutat reconfirmarea lui Gabriel Zetea la șefia filialei PSD

 Vineri seara, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a ajuns în Maramureș, pentru a discuta cu primarii social-democrați din județ. Totodată, liderul național al PSD a dorit să îl felicite pe Gabriel Zetea, care a fost reconfirmat președinte al filialei PSD Maramureș. Realegerea liderului social democrat a avut loc în cadrul Conferinței Județene de Alegeri, care s-a desfășurat în 24 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, în prezența a aproape 800 de delegați.

În dimineața zilei de sâmbătă, 25 iulie, președintele PSD, Liviu Dragnea a luat un mic dejun de lucru cu presa locală. Acesta a fostde însoțit de liderul județean al social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea, de proaspăt-nominalizatul președinte executiv al PSD Maramureș, deputatul Gheorghe Șimon, precum și de deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tătaru.

Liviu Dragnea a explicat că singurul motiv pentru care nu a reușit să ajungă în Maramureș în timp util, pentru a participa la Conferința de Alegeri a PSD Maramureș, desfășurată vineri, la ora 13.00, a fost acela că joi noaptea a avut o întâlnire de lucru prelungită, iar vineri dimineața a fost prea obosit pentru a porni la drum atât de devreme. Cu toate acestea, președintele PSD a ajuns vineri seara în Maramureș, pentru a discuta cu primarii social-democrați despre rectificarea bugetară care va aduce noi fonduri pentru administrațiile locale.

       

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.