Liviu Dragnea vine în Maramureș pentru lansarea candidaților PSD la primăriile din județ

zetea - dragneaLiviu Dragnea vine în Maramureș pentru lansarea candidaților PSD la primăriile din județ

Sâmbătă, 7 mai 2016, președintele PSD, Liviu Dragnea va fi prezent în Maramureș, pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaților social-democrați pentru primăriile din județ. Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a declarat că Liviu Dragnea se va afla, la ora 11.00, la Casa de Cultură din orașul Șomcuta Mare, unde vor fi lansați candidații PSD pentru primăriile din zona Chioar.

”Vor participa aproximativ 500 de persoane la acest eveniment  unde PSD Maramureș lansează candidații din Șomcuta Mare, Satulung, Valea Chioarului, Boiu Mare, Remetea Chioarului, Săcălășeni, Coaș, Mireșu Mare, Recea, Groși, Dumbrăvița, Copalnic Mănăștur, Cernești, Tăuții Măgherăuș, Cicârlău, Seini.

De la ora 13.00, tot în prezența președintelui PSD la nivel central, Liviu Dragnea, vom face lansarea candidaților PSD Maramureș pentru primăriile din Maramureșul Voievodal, la Curtea Veche din Sighetu Marmației.

Aici ne așteptăm la o prezență de aproximativ 300 de persoane și vom lansa candidații PSD pentru primăriile din Sighetu Marmației, Borșa, Dragomirești, Săliștea de Sus, Vișeu de Sus, Bârsana, Bistra, Bocicoiu Mare, Bogdan Vodă, Botiz, Budești, Călinești, Câmpulung la Tisa, Desești, Giulești, Ieud, Leordina, Moisei, Oncești, Ocna Șugatag, Petrova, Poienile Izei, Poienile de sub Munte, Remeți, Repedea, Rona de Jos, Rona de Sus, Rozavlea, Ruscova, Sarasău, Săcel, Săpânța, Strâmtura, Șieu, Vadu Izei și Vișeu de Jos. Intrăm pregătiți în această campanie electorală, care ne dorim să fie una a dezbaterilor concrete, pe proiecte pozitive și nu o campanie a atacurilor murdare”, a precizat liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.