Liviu Pop: Vești bune pentru cetățenii din bazinul Vișeului și Valea Ruscovei!

popMinistrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice Liviu Dragnea a semnat Ordinul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus, Județul Maramureș” din cadrul Programului Național de construcții de interes public sau social.

“Semnarea Ordinului este un pas înainte, următoarea etapă fiind pregătirea documentației necesare pentru licitație. Este în egală măsură un semnal pozitiv pentru cetățenii din bazinul Vișeului și Valea Ruscovei și nu numai că se depun toate eforturile pentru ca ei să beneficieze de servicii medicale de calitate, astfel încât să nu mai exista cazuri în care pacienți aflați în stare gravă să fie trimiși la Baia Mare, din varii motive.  Este un demers care trebuie susținut, încurajat, și cu acest prilej doresc să-l felicit pe primarul orașului Vișeu de Sus Vasile Coman pentru implicarea constantă și pentru preocuparea de care a dat dovadă. Buna funcționare a spitalului  presupune, pe lângă cadre medicale specializate, modernizare, dotare și extindere. Treaptă cu treaptă lucrurile încep să prindă contur și îmi exprim speranța ca un interes cel puțin la fel de crescut să existe și pentru investițiile care vizează reabilitarea și modernizarea școlilor”, a declarat senatorul PSD de Maramureș, Liviu Pop.

Valoarea totală a investiției, inclusiv TVA, este de 22.309,771 mii lei, iar durata de realizare este de 18 luni.

Sursa de finanțare se va asigura în condițiile legii de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în limita fondurilor alocate anual cu această destinație, bugetul UAT Oraș Vișeu de Sus și alte surse de finanțare legal constituite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.