Locațiile publice, luate la control de specialiștii IGSU. Ce urmăresc aceștia?

În perioada 1117 aprilie, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 28de controale, la unități de comerț, lăcașuri de cult și unități administrativ-teritoriale. În intervalul menționat, personalul Inspecției a desfășurat 33 de activități de informare preventivă.

Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de neasigurarea mentenanței la mijloacele tehnice de de primă intervenție, de exploatarea instalațiilorelectrice cu deficiențe sau improvizații, respectiv neorganizarea și neefectuarea instruirii periodice, referitoare la securitatea la incendiu, a angajaților.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, inspectorii de prevenire au aplicat 155 desancțiuni. Din total, 131 au fost avertismente, iar 24amenzi, al căror cuantum s-a ridicat la 39.600 de lei.

În această perioadă, personalul Inspecției de prevenire continuă controalele preventive la lăcașurile de cult din județ, premergător sărbătorilor Pascale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.