LOVITURĂ DURĂ pentru şoferi: Transporți autostopiști? Riști o amendă URIAȘĂ! VEZI până la cât poate ajunge

autostopistiŞoferii care transportă autostopişti, fără autorizaţie de taxi, ar putea fi sancţionaţi cu amenzi drastice, se menţionează într-un proiect de lege aprobat miercuri de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Conform documentului, transportul în regim de taxi sau transportul în regim de închiriere s-ar putea realiza numai de către transportatorii autorizaţi care deţin autorizaţii taxi valabile, în cazul transportului în regim de taxi sau copii conforme cu normele valabile, în cazul transportului în regim de închiriere, eliberate în condiţiile prezenţei legi, pentru fiecare autovehicul utilizat.

Mai mult decât atât, va fi interzis transportul public contra cost, de persoane, cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta, după caz, autorizaţie taxi valabilă sau copmărfuri sau de bunuri cu un autovehicul cu masă maximă autorizată de cel mult 3,5 tone, fără a deţine pentru acesta autorizaţie taxi valabilă.

Persoanele fizice sau juridice care vor efectua, în mod repetat, transport public, contra cost, de persoane cu un autoturism sau de mărfuri cu un autovehicul, fără să respecte regulile de mai sus ar putea fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.