Lucian Morar: ”Mișcarea Populară mi-a propus să candidez pentru un loc în executivul Consiliului Județean, dar și prima poziție la Senat la alegerile parlamentare”

?????????????????????????????????????????

Lucian Morar: ”Mișcarea Populară mi-a propus să candidez pentru un loc în executivul Consiliului Județean, dar și prima poziție la Senat la alegerile parlamentare”

 Zvonistica lansată la nivelul județului Maramureș arată mutări ale unor oameni politici dintr-o tabăra în alta. Nimic nu e întâmplator, totul este calculat. Am intrat în linie dreaptă într-un an electoral extrem de important care va aduce, în această vară, alegerile locale și județene, iar în toamnă vor fi desemnați parlamentarii României. O astfel de mutare se spune că ar fi făcut și Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni, în prezent prim-vicepreședinte al UNPR Maramureș.

Contactat telefonic, edilul de Ulmeni a fost de acord să facă lumină în această problematică și să explice faptul că, în prezent, cochetează cu oferta pe care Mișcarea Populară i-a făcut-o. Primarul orașului Ulmeni a declarat că nu a luat încă o decizie fermă în ceea ce privește semnarea unei adeziuni la această formațiune politică, însă ia în calcul toate variantele și este deschis și altor propuneri.

”Este adevărat că în prezent cochetez cu oferta lansată de Mișcarea Populară, filiala Maramureș care nu este deloc de neglijat. Mi-au propus să deschid lista pentru Consiliul Județean, ceea ce mi-ar permite să lupt, ulterior, pentru o poziție în executivul CJ Maramureș, dar au venit și cu o altă ofertă, la fel de interesantă, prima poziție pe lista parlamentară a partidului, din toamna acestui an. Este vorba despre un loc în Senatul României. Adevărul este că mă simt onorat de propunerea lor și o iau în calcul cu mare seriozitate. Faptul că aș putea să reprezint județul Maramureș în fruntea Consiliului Județean sau chiar în Parlamentul României nu este ceva nesemnificativ. Cel mai important, însă, este faptul că pentru orașul Ulmeni am reușit să fac multe investiții, iar oamenii cred în mine. Podul peste Someș este cel mai mare proiect al mandatului meu și este promisiunea pe care am făcut-o alegătorilor și pe care o voi duce la bun sfârșit. Nu același lucru l-aș putea spune despre mulți dintre cei care ne conduc astăzi, fie că vorbim de Consiliul Județean sau de Parlamentul României”, a subliniat Lucian Morar, edilul de Ulmeni.

Morar: ”Peste 95% dintre maramureșeni nu cunosc numele celor 13 parlamentari ai județului”

 În ceea ce privește actualii parlamentari de Maramureș, 13 la număr, unii cu mai multe mandate în spate, marea lor majoritate sunt inexistenți. Am convingerea că 95% dintre maramureșeni nu ar ști să îi înșire pe toți 13, iar unii dintre ei chiar nu au ce să caute în Parlament. Mai mult, din 1990 și până azi, nici măcar un parlamentar nu a venit de pe o funcție de primar, ca să știe cum se lucrează cu oamenii, ce înseamnă să gândești un proiect, să contractezi fondurile necesare și apoi să îl și finalizezi. Fără modestie, pot spune că sunt mai cunoscut decât mulți dintre maramureșenii care azi se află în Parlament. Și asta fiindcă eu am făcut ceva pentru comunitatea din Ulmeni și am convingerea că pot să fac mai multe pentru Maramureș. Lansez un apel către toți cei care cred în Lucian Morar, să mă urmeze dacă voi decide să fac acest pas spre un nou partid, spre o nouă candidatură.

Încă nu am semnat o adeziune la Partidul Mișcarea Populară, dar este posibil să accept oferta lor în cazul în care nu voi primi o propunere și mai interesantă. Mișcarea Populară este formată, cel puțin în Maramureș, din oameni tineri, oameni profesioniști și marea lor majoritate nu au făcut politică până acum. Ar putea fi un nou drum pentru mine și, cu siguranță, este o nouă provocare. Cred în mine și cred în puterea de discernământ a alegătorilor, care vor vota ce este mai bun pentru ei”, a conchis primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar.

 

Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.