Lucrările de reabilitare pe DN18 Moisei-Iacobeni vor fi reluate în scurt timp!

DN 181Liviu Pop: Guvernul Ponta se ține de cuvânt! Lucrările de reabilitare pe DN18 Moisei-Iacobeni vor fi reluate în scurt timp!

Senatorul PSD de Maramureș Liviu Pop anunță că cel mai probabil la sfârșitul lunii iunie lucrările de reabilitare a tronsonului Moisei-Iacobeni vor fi reluate.

În urma comunicării rezultatului procedurii de atribuire a contractelor „Proiectare şi Execuţie Reabilitare DN 18 Moisei – Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente şi finalizarea lucrărilor rămase de executat: Lot 1 Moisei – Borşa, km 131+627 – km 156+232” şi „Proiectare şi Execuţie Reabilitare DN 18 Moisei – Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente şi finalizarea lucrărilor rămase de executat: Lot 2 Borşa – Şesuri, km 156+232 – km 180+850” nu au fost înregistrate contestații.

“Asta înseamnă că săptămâna viitoare vor fi semnate contractele și că în scurt timp lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Așa cum a promis, Guvernul Ponta se ține de cuvânt. Sper ca firmele câștigătoare să dea dovadă de seriozitate, iar tronsonul Moisei-Iacobeni să fie finalizat cât mai repede”, a declarat Liviu Pop.

La data de 3 iunie, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractelor privind reabilitarea DN 18 pentru primele două loturi din tronsonul Moisei-Iacobeni.

Contractul aferent primului tronson a fost  atribuit în urma finalizării procedurii de achiziţie publică (licitație deschisă), Asocierii SC Tehnic Asist SRL – SC Specialist Consulting SRL și are o valoare totală de 83.724.042,73 lei fără TVA.

În ceea ce privește contractul aferent celui de-al doilea lot, acesta a fost atribuit Antreprenorului SC Antrepriză de Reparaţii şi Lucrări ARL Cluj SRL și este în valoare totală de 63.844.091,16 lei fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.