Luna iunie a debutat cu mai multe activităţi desfăşurate de poliţişti în mijlocul copiilor

Copiii sunt speciali şi merită toată atenţia şi grija noastră. Atenţi la siguranţa şi bucuria copiilor, poliţiştii nu refuză nicio invitaţie de a participa la evenimentele organizate special pentru ei.

Orăşelul copiilor, organizat la Vişeu de Sus, a fost o ocazie minunată pentru poliţiştii din oraş de a se întâlni cu cei mai activi copii. Cei mici au fost bucuroşi să cunoască o parte din tehnica din dotare a poliţiştilor, să interacţioneze cu oamenii legii şi să primească sfaturi care să-i protejeje.

 Poliţiştii sunt şi prietenii copiilor de la Grădiniţa Nr. 1 cu program prelungit din oraşul Târgu Lăpuş. Întâlnirea cu cei mici s-a axat pe jocuri şi dezbateri potrivite vârstei lor. Astfel, copiii  au discutat cu prietenul lor, poliţistul, despre regulile de circulaţie şi despre cum trebuie să se comporte în anumite situaţii. Cea mai mare bucurie a micuţilor a fost să urce în autospeciala de poliţie şi să pornească sirenele.

Totodată, copiii au învăţat despre 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă şi au fost sfătuiţi să nu ezite să îl folosească  atunci când se află  în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.