MAE: Alertă de călătorie în Grecia, Italia şi Germania

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul de Meteorologie grec a emis o atenționare de înrăutățire a vremii pe perioada 28 – 30 septembrie 2018. Probleme sunt şi în Italia şi Germania din cauza grevei personalului de bord al companiei aeriene Ryanair.
În Grecia sunt prognozate ploi și furtuni, cu intensificări ale vântului, care vor ajunge la rafală până la 9-10 Beaufort (viteză de aproximativ 95km/h cu valuri peste 10-12m).
În următoarele trei zile, vor fi afectate unele regiuni, astfel:

– VINERI, 28 SEPTEMBRIE 2018 – Sudul Mării Ionice, Peloponez (în principal în est și sud) și în Creta, insulele Ciclade, estul zonei Continentale (inclusive Attica) și în Evia.

– SÂMBĂTĂ, 29 SEPTEMBRIE 2018 – Sudul Mării Ionice, Peloponez, zona continentală, Evia și partea insulară de est și sud.

– DUMINICĂ, 30 SEPTEMBRIE 2018 – Zonele centrale și sudice din Grecia.

Din cauza condițiilor meteorologice rele, vineri, 28.09.2018, toate școlile din regiunea Attica vor rămâne închise, decizie luată de Guvernatorul regiunii Attica.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români că, în prezent, se înregistrează patru fronturi de incendiu în plină desfășurare în Kefalonia.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia şi Germania că vineri este posibilă desfăşurarea unei greve a personalului de bord al companiei aeriene Ryanair, din cauza căreia va fi afectat programul de zbor al curselor acestei companii pentru aeroporturile aflate pe teritoriul italian şi german.

Potrivit unui comunicat remis de MAE, se recomandă cetăţenilor români să obţină informaţii de actualitate privind zborurile anulate accesând link-urile https://www.ryanair.com/it/it/travel-updates sau https://www.ryanair.com/it/it/.

https://www.ryanair.com/de/de/travel-updates [1] sau https://www.ryanair.com/de/de/ [2].Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.