A fost ademenit într-un loc izolat şi deposedat de portofel

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au dus la identificarea a trei tineri bănuiţi că au sustras portofelul unui bărbat.

La începutul acestei săptămâni, un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în localitatea Sarasău, a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de furt. El a declarat că în timp ce se afla într-un local public de pe raza localităţii de domiciliu, o tânără a profitat de faptul că era în stare de ebrietate şi i-a propus să întreţină relaţii sexuale contra unei sume de bani. Cei doi s-au deplasat la o clădire părăsită unde persoane necunoscute i-au sustras portofelul în care se afla suma de 1100 de lei şi actele de identitate.

În urma activităţilor de investigare efectuate, poliţiştii au identificat o tânără de 15 ani şi alţi doi tineri de 16 şi 18 ani din municipiul Sighetu Marmaţiei, bănuiţi de comiterea faptei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările în vederea recuperării prejudiciului şi tragerii la răspundere a bănuiţilor.

hoti-masini

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.