Mandat european de arestare pus în aplicare de poliţişti

Poliţiştii din Maramureş au depistat un bărbat urmărit internaţional de autorităţile din Germania, pentru înşelăciune. Pentru depistarea persoanei urmărite, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au depistat, pe raza municipiului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Vălenii de Munte, judeţul Prahova, urmărit internaţional.

Pe numele său organele judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea a şase infracţiuni de înşelăciune.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj Napoca şi ulterior prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea pe o perioadă de 15 zile.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.