Mara International Tour: CIRCUIT –  PARIS – ORASUL LUMINILOR plecare cu avionul din Cluj

Paris, orasul marilor iubiri, un loc in care trebuie sa ajungem macar o data in viata.
Inceput de vara pariziana, embleme de notorietate ca Turnul Eiffel sau Muzeul Louvre, cladiri moderne si contemporane ca Centrul Pompidou sau gradina verticala de la Muzeul du Quai Branly, verdele crud care imbraca Jardin du Luxembourg ori Tuileries, rafinamentul celebrei  cuisine francaise , stilul sic, buticuri de designer, comercianti de antichitati, muzee magnifice si restaurante cochete.
Orasul luminii respira un aer proaspat acum, e momentul ideal pentru a descoperi misterele Parisului!

Plecare cu avionul  din CLUJ

Perioada: 30.09 -4.10 / 5 zile, 4 nopti

Tarif : 650 euro/persoana

Servicii incluse:

Transport cu avionul Cluj Napoca- Paris si retur

-1 Bagaj de cala de 23 kg/ pers. + bagaj de mana;

-4 nopti cazare cu mic dejun;

-Tur panoramic al Parisului;

-croaziera pe Sena de o ora;

-transfer aeroport-hotel-aeroport;

-insotitor roman de grup;

Detalii VEZI AICI ; 0744 380184; 0729 218059; 0262 221038; 0362 802011

Ziua 1
Ziua 1: CLUJ-NAPOCA – PARIS: Intalnire cu insotitorul de grup in Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 11:30 pentru imbarcare pe cursa LOT spre Paris (zbor cu schimbarea cursei la Varsovia). Sosire in Paris la ora locala 18:55. Transfer si cazare la hotel Ibis Paris la Defense Esplanade 3* (sau similar).

Ziua 2
Ziua 2: PARIS – tur de oras si croaziera pe Sena: Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale ~~Orasului lumina~~: Place de la Concorde, dominata de Obeliscul din Luxor, bulevardul Champs Elysee, ~~La plus belle avenue du monde~~ (Cel mai frumos bulevard din lume), LIle de la Cite, dominata de impresionanta catedrala Notre Dame, Arcul de Triumf, locul de unde pornesc in forma de stea cele douasprezece bulevarde, Champ de Mars, dominat de simbolul Parisului, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor care adaposteste Muzeul de Arme si Mormantul lui Napoleon, Muzeul Louvre, palat regal timp de 800 de ani, Trocadero, Primaria cunoscuta sub denumirea Hotel de Ville si Opera Garnier. Continuam turul de oras cu o croaziera pe Sena cu ~~bateaux mouches~~ care ne va oferi o vedere panoramica de exceptie. Dupa amiaza va propunem o vizita cu insotitorul de grup in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur, a Pietei Tertre si renumitul cabaret Moulin Rouge. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Plimbarea poate continua cu o vizita la Galeriile Lafayette si apoi la Muzeul Parfumului Fragonard.

Ziua 3
Ziua 3: VALEA LOIREI (optional): Mic dejun. Timp liber in Paris sau optional, excursie de o zi prin superba regiune a vaii Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei, un cadru natural mirific, incarcat de istoria si frumusetea arhitecturala a castelelor ce impodobesc aceasta zona. Toti regii au iubit aceasta regiune cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Vom vizita faimoasele castele DAmboise si Chenonceau. Castelul DAmboise, situat in inima vaii Loirei, este considerat a fi cel mai elegant si rafinat, atat din punct de vedere al arhitecturii, cat si al decoratiunilor interioare, al gradinilor si al pozitionarii pe un pinten stancos, oferind o panorama splendida asupra orasului si a imprejurimilor. Este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Ne vom indrepta apoi spre Castelul Chenonceau, inclus in patrimoniul UNESCO, celebrul castel construit sub forma de pod, cu cinci arcade peste Raul Cher, supranumit ~~Castelul doamnelor~~, faimos datorita personajelor istorice feminine Diana de Poitieres si Catherina De Medici care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta.

Ziua 4
Ziua 4: CASTELUL FONTAINBLEAU SI PALATUL VERSAILLES (optional): Mic dejun. Timp liber in Paris pentru vizite individuale, sau optional excursie la Castelul Fontainbleau sau ~~Casa secolelor~~ dupa cum il numea Napoleon Bonaparte. Aici a locuit marele strateg si tot aici a semnat prima abdicare, in 1814. Incepand cu secolul al XII-lea, castelul a fost permanent folosit ca resedinta de vanatoare a regilor Frantei. Continuam ziua cu vizitarea Palatului Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si ~~Regele Soare~~, palatul a fost socotit inca de la inceput ~~centrul lumii~~. Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni.

Ziua 5
Ziua 5: PARIS – CLUJ NAPOCA: Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa LOT cu destinatia Cluj-Napoca (cu escala la Varsovia). Sosire la Cluj-Napoca la ora 17:25 (13:20 pentru plecarea din 15.08)

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744 380 184, 0729 218 059  pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9 ; Instagram : www.instagram/marainternational  sau pe website-ul nostru  www.mara-tour.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.