Mara International Tour: Early Booking Antalya 2024 plecări din Baia Mare

Profita de ofertele Early Booking

Preturi avantajoase –de la 415 euro/persoana     Avans 10%

Plecari saptamanale : lunea, joia si sambata

Detalii AICI

Promotiile sunt valabile in limita locurilor disponibile!

Te gândești să îți petreci vacanța de vară în Antalya? Îți voi oferi în următoarele rânduri, câteva direcții și informații care să te ghideze în alegerea stațiunii potrivite pentru sejurul tău, pentru că fiecare stațiunie vine cu farmecul său și cu particularitățile sale, indiferent că vorbim despre Belek, Lara – Kundu, Kemer, Side sau Alanya.

Lara

Cea mai apropiata localitate de Antalya este Lara, situata la doar 20-30 de minute de aeroportul international. Statiunea este supranumita si Vegasul turcesc datorita hotelurilor de inalta calitate cu tematica si replici ale obiectivelor turistice populare de pe Glob precum Palatul Venetia, Plaja Titanic, Palatul Topkapi ori Palatul Kremlin.

Belek

La 30 de kilometri de centrul orasului Antalya se afla Belek, poate cea mai cunoscuta statiune turistica din Turcia. Renumita pentru resorturile mari si luxoase, terenurile de golf si peisajele extraordinare, aceasta se bucura de o infrastructura moderna si foarte bine dezvoltata.

Kemer

Preferata, in mod special, de catre cei care vor si munte si mare in acelasi loc, statiunea Kemer isi rasfata vizitatorii cu peisaje naturale extraordinare. Este o locatie perfecta pentru relaxare, aflata de-a lungul coastei Mediterane, la 20 de kilometri departare de Antalya.

Side

Side este staţiunea cu plaje largi cu nisip, steag albastru și un port impresionant. Staţiunea oferă un mix armonios: privelişti naturale, latură istorică şi hoteluri all inclusive.

Alanya este cea mai sudică staţiune din Antalya, situată la aproximativ 100 km de Antalya, unde plajele cu nisip fin şi resorturile all inclusive sunt nelipsite. Comparativ cu celelalte staţiuni, în Alanya se găsesc mai multe opţiuni de cazare cu buget redus, perfect pentru cei care nu au prea multe pretenţii.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) tel.  0262.221.038/ 0744.380.184, email – info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ www.instagram.com/marainternational sau pe websit-ul nostru  www.mara-tour.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.