Mara International Tour: Insula Zakynthos-Grecia, plecari cu avionul din Cluj

            Zakynthos, cunoscută și sub numele de Zante, este o insulă grecească situată în Marea Ionică, la vest de continentul grecesc.

Despre ZAKYNTHOS se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland. Vegetatia insulei este bogata si verde mai ales in zonele mai inalte de deal ale insulei, cu plantatii de maslini, citrice si paduri de pini.Plajele sunt rasfirate pe coasta de nord, sud si est, dar cele mai frumoase si mai intinse se afla in sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic care annual atrage numerosi vizitatori din Anglia, Germania, dar si din restul tarilor din Europa.

Hoteluri moderne si numeroase, cu servicii de calitate si variate posibilitati de divertisment asteapta turistii din mai pina in octombrie pentru ca clima blinda si soarele puternic face din Zakynthos o destinatie cu sezon de vara prelungit.

Pestera Abastra, golfurile, plaja cu epava unui vapor (Navaggio) este o imagine reprezentativa a insulei in toata lumea si unul din punctele turistice cele mai vizitate.

Puteti alege sa faceti plaja si sa innotati in apele cristaline ale marii, scufundari sau o croaziera in jurul insulei, expeditii montane sau doar relaxare in atmosfera deosebita si linistita de aici.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternationalsau pe websit-ul nostru

www.mara-tour.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.