Mara International Tour: Lefkada si Insulele Ionice – Pe urmele lui Ulise cu avionul din  Cluj-Napoca   

 Lefkada si Insulele Ionice – Pe urmele lui Ulise cu avionul din  Cluj-Napoca   

Plecari 15.06. si  07.09.

Program

Ziua 1 Cluj Napoca – Zakynthos

Zakynthos, cea de-a treia ca mărime dintre Insulele Ionice. Despre acest loc se spune, deloc întâmplător, că era insula prefarată a lui Apollo și a lui Artemis.. Cazare la un hotel aflat într-o zonă liniștită a insulei Zakynthos.

Ziua 2Navagio – plaja epavei

Mic dejun. Program liber sau opțional croazieră spre plaja Navagio, aflată în vestul insulei Zakynthos  poate cea mai frumoasa plaja din Grecia, pe insula pe care, odinioara, a cucerit-o si stapanit-o insusi eroul mitologic Ulise La bordul vasului veti avea parte de multa distractie si animatie… capitanul si echipa lui va asteapta sa va invete primii pasi ai celebrului dans grecesc “zorba”.
Seara ne vom întoarce la același hotel din Zakynthos.

Ziua 3 Zakynthos – Kefalonia

A venit clipa să ne despărțim de Zakynthos. Traversăm cu feribotul spre Kefalonia, cea mai mare dintre insulele ionice.. Cazare în Kefalonia.

Ziua 4 Lacul subteran și pestera Melissani

Mic dejun. Program liber sau excursie opțională la Melissani. Dintre toate frumusețile pe care le deține, Kefalonia se remarcă prin lacul și peștera Melissani, unele dintre cele mai spectaculoase din întreaga Europă.
Cazare in Kefalonia.

Ziua 5 Kefalonia – Lefkada – Preveza

Astăzi ne despărțim de frumoasa insula Kefalonia și ne îndreptăm către portul Fiscardo, de unde vom lua feribotul pentru Lefkada. tur al orasului Preveza: vom vizita biserica Sfantului Haralambie, ocrotitorul orasului si apoi mergem la sitului arheologic de la Nikopolis-Preveza, unde a fost batalia de la Actium in anul 31 I.H. de pe vremea Cleopatrei si a lui Marc Antonius. Pornim apoi cu autocarul spre Lefkada, una dintre puținele insule din Grecia unde se poate ajunge pe uscat. Aici ne vom îndrepta spre hotel și apoi vom avea timp să descoperim peisajul minunat al insulei.

Ziua 6 Turul Insulelor Ionice

Mic dejun. Program liber sau opțional croazieră pentru vizitarea celor mai importante insule din Marea Ionică (transferul până la port nu este inclus): oprire timp de o oră pe cea mai faimoasă plajă din Grecia – Porto Katsiki, timp în care ne bucurăm de o baie in apa turcoaz și limpede. Următoarea destinație este Fiscardo, situată pe cea mai mare insulă din Marea Ionică – Kefalonia. Ne oprim apoi la plaja Golden Beach pe faimoasa Itaka, insula lui Ulise. Ultima oprire este pe faimoasa insulă al lui Onassis și anume ;Skorpios. Seara ne întoarcem la hotel cu amintiri frumoase. Cazare în Lefkada.

Ziua 7 Lefkada – Parga – Patras – Zakynthos

Parga,  in acest loc fermecător vom recunoaște amprenta venețienilor în fiecare detaliu

.
Următoarea noastră oprire este Patras, al treilea oraș ca mărime al Greciei și a cărui istorie se întinde pe o perioadă de patru milenii.. Conform tradiției creștine, aici a fost locul martiriului Sfântului Apostol Andrei. Ne îndreptăm spre micuțul port Killini și traversăm marea spre insula Zakynthos, gazda noastră pentru ultima noapte din programul nostru.

Ziua 8 Zakynthos – Cluj Napoca

Mic dejun. Antio, ta leme sindoma!…! (La revedere, ne revedem curând…!) Lăsăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și ne îndreptăm spre aeroportul din Zakynthos pentru zborul spre casă.

Servicii incluse:

  • bilet de avion Cluj Napoca-Zakynthos şi retur;
    •transport cu autocar/minibus clasificat;
    •7 nopti de cazare la hotel de 3*
    •7 mic dejun;
    •transfer aeroport-hotel -aeroport

de la 860 euro/persoana

Detalii  AI CI

  Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternationalsau pe websit-ul nostru

www.mara-tour.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.