Mara International Tour: Malta si Cipru cu avionul din Cluj

Insula Malta este situata in Marea Mediterana, la aproximativ 90 km sud de Sicilia, Italia si la 300 km est de Tunisia Are o suprafata de 316 km patrati si o populatie de aproximativ 500.000 de locuitori.

In ceea ce priveste cultura, Malta are o istorie bogata si o identitate distincta, cu influente romane, arabe, italiene, franceze si britanice. a apartinut Cavalerilor Ioaniti aproape 300 de ani si reprezinta un amalgam de istorie, religie, traditii si cosmopolitism.  Aceasta diversitate culturala se reflecta in arhitectura, traditiile si bucataria locala.

Capitala Valletta este un exemplu excelent de arhitectura baroca si este plina de locuri de vizitat, cum ar fi Catedrala Sfantul Ioan si Palatul Magisterial. In plus, orasul Mdina, cunoscut si sub numele de „Orasul tacut”, este un exemplu remarcabil de arhitectura medievala si este plin de istorie si cultura.

Pentru amatorii de sport, Malta ofera o gama larga de activitati, inclusiv plimbari cu barca, golf, ciclism si windsurfing. Insula este, de asemenea, cunoscuta pentru festivalurile sale, inclusiv cele religioase si cele de vara, care aduc oameni din intreaga lume.

Plecări din Cluj în perioada 7.04-18.09

Tarife de la 340/pers 7 nopți

Vezi oferta AICI

    CIPRU – INSULA AFRODITEI

Insula Cipru este situata in regiunea Orientului Mijlociu, in Marea Mediterana, delimitata in teritoriu de Siria in Vest si Turcia in Sud.

In timp ce de-a lungul coastei, veti gasi plaje stralucitoare cu un nisip foarte fin, in interiorul insulei, nenumarate atractii isi intampina vizitatorii: de la padurile dese de pini ce acoperã muntii Troodos, la bisericile bizantine raspandite in toata insula si pana la bogatiile din Ayia Napa sau la plantatiile de portocali si culturile de vita de vie de pe langa Limassol. Istoria, este prezenta aici inca de pe vremea zeilor, de cand se spune ca zeita Afrodita s-a nascut pe aceste meleaguri, iar persii, grecii, egiptenii, romanii si chiar englezii, si-au lasat amprenta in cultura si arhitectura cipriota si chiar in arta culinara.

 

Plecări din Cluj în perioda 8.04 – 24.09.2023

Tarife de la 580 euro/pers 7 nopți

Vezi oferta  AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.