MARAMURES: 31 de societăţi comerciale şi persoane fizice verificate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale

Protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite reprezintă o prioritate a polițiștilor maramureșeni. În urma unor controale efectuate la sfârşitul săptămânii trecute polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au întocmit trei dosare penale şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 5 000 de lei.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale, a contrabandei cu tutun şi pentru prevenirea și combaterea contrafacerii de mărfuri.

În urma controalelor efectuate la sediile a 31 de societăți comerciale și persoane fizice, polițiștii au constatat comiterea a trei infracţiuni de contrabandă. În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale şi sub coordonarea procurorilor se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere.

De asemenea, poliţiştii au confiscat mai multe pachete cu ţigări de contrabandă, au ridicat în numerar suma de 903 lei şi au aplicat pentru neregulile constatate nouă sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 5 000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.