MARAMURES: 6 SITUAȚII DE URGENȚĂ

În intervalul 08.12-10.12.2017, pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență.

Vineri, 08.12., pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră aflată la parterul unei locuințe, unde era amenajată o afumătoare. Focul a mistuit circa 4 metri pătrați de plafon din lemn. Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit în localitatea Culcea, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Datorită intervenției prompte a pompierilor, împreună cu pompierii voluntari, au ars doar 2 metri pătrați de scândură de lemn din componența acoperișului.

Sâmbătă, 09.12., pompierii Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit în localitatea Băița de Sub Codru pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 90 de metri pătrați din acoperișul casei și al unei anexe și circa 20 de metri pătrați de pod din lemn. De asemenea, in incendiu au ars și diverse materiale combustibile depozitate în podul casei. Pompierii Secției Viseu de sus au lichidat un incendiu izbucnit tot la podul unei case. Au ars circa 2 metri pătrați de izolație din polistiren și diverse materiale textile. Pompierii sigheteni au intetrvenit în municipiul Sighetu Marmației pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unei case. A ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Ieri, 10.12., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe din Șieu. Pentru lichidarea incendiului, în urma căruia au ars circa 2 metri pătrați de perete din lemn, au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.