MARAMURES: 8 incidente  legate de procesul electoral, semnalate până la ora 15.00. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de 4 200

MARAMURES: 8 incidente  legate de procesul electoral, semnalate până la ora 15.00. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de 4 200

De la începerea votării, structurile Ministerului Afacerilor Interne au menținut climatul normal de siguranță și ordine publică și nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral.

La nivelul județului Maramureș au fost semnalate 8 incidente în legătură cu procesul electoral, dintre care 7 au fost soluționate și una este în curs de soluționare.

Angajații MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări, luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4 200 lei. Totodată, s-au întocmit dosare penale pentru 2 posibile infracțiuni de coruperea alegătorilor.

În cadrul acțiunilor desfășurate până la această oră în trafic, au fost verificate 84 de persoane, 79 de vehicule, fiind aplicate 31 de sancțiuni contravenționale.

Pentru orele următoare, efectivele MAI își vor concentra misiunile pe menținerea ordinii și siguranței publice, cu precădere în zona secțiilor de votare pentru ca procesul de vot să decurgă fără probleme.

O atenție deosebită va fi acordată soluționării sesizărilor privind fapte contravenționale sau penale care au legătură cu alegerile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.