MARAMURES. Armata a început recrutările! Vezi unde are loc procesul de recrutare

MARAMURES. Armata a început recrutările! Vezi unde are loc procesul de recrutare

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Au început înscrierile la Centrul Militar Județean Maramureș pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar și pentru locurile repartizate M.Ap.N. în instituții universitare civile.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte de nerefuzat  Vacante 2021

Au început înscrierile pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar. Candidații se pot înscrie și pentru locurile repartizate M.Ap.N. în instituții universitare civile (medicină, psihologie, jurnalism, istorie) sau la Academia de Poliție (drept).

Pentru înscriere, în vederea parcurgerii procesului de selecție și admitere, trebuie să contactați biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțineți cu domiciliul.

Perioada de înscriere a candidaților la colegiile naționale militare (600 locuri în 5 colegii) este 20.01-05.03.2021.

Perioada de înscriere la Universitatea de Medicină și Farmacie din București și la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, prin Institutul Medico-Militar (63 locuri la Medicină Generală, 4 la Medicină Dentară, 3 la Farmacie), Academia de Poliție (9 locuri la drept) și Universitatea București (4 locuri la Psihologie, 2 la Jurnalism, 2 la Istorie) este 20.01–05.03.2021.

Înscrierea candidaților pentru învățământul universitar și postliceal militar (108 locuri pentru formarea ofițerilor, 484 de locuri pentru formarea maiștrilor militari și 591 de locuri pentru formarea subofițerilor) se face în perioada 20.01 – 29.04.2021.

Informaţii suplimentare se pot obţine zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00–16:00, la Centrul Militar Județean Maramureș, din Baia Mare, str. Turnului, nr. 1, telefon: 0262 211361 sau 0262 211088, int. 125, e-mail: recrutare_maramures@mapn.ro; www.mapn.ro; facebook: recrutare mapn

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.