Maramureş: Au început înscrierile pentru examenul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”

Până la data de 24 mai 2019, cei care doresc să urmeze o carieră de ofiţer în poliţie se pot înscrie la examenul de admitere.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a declanşat activitatea de selecţie a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne precum şi ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii pe locurile alocate Ministerului Afacerilor Interne.

În acest an se organizează concurs doar pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, iar la Şcolile de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca sesiunea de admitere a fost programată pentru ianuarie 2020.

Înscrierile se efectuează până la data de 24.05.2019  şi depunerea dosarelor de candidat se efectuează până la data de 14.06.2019, în zilele lucrătoare, între orele 09.00 – 14.00 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

 Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv http://mm.politiaromana.ro, secţiunea Carieră.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.