MARAMURES: Coliziune între un autoturism și un atelaj hipo pe D.J. 182B. În urma impactului calul care era legat de atelaj a căzut pe autoturism

MARAMURES: Coliziune între un autoturism și un atelaj hipo pe D.J. 182B. În urma impactului calul care era legat de atelaj a căzut pe autoturism

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Ieri, 19 februarie, la ora 19.40, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J. 182B între localitățile Tulghieș și Iadăra s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din Ulmeni, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo, la un moment dat s-a oprit pe o porțiune de drum între localitățile Tulghieș și Iadăra. În acel moment, din spate a venit un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, care a intrat în coliziune cu atelajul hipo.

În urma impactului atelajul a fost distrus, iar calul care era legat de atelaj a căzut pe autoturism.

Tot din aceeași direcție de deplasare a venit un alt autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, care de asemenea a intrat în coliziune cu resturile de la atelajul hipo.

În atelajul hipo se aflau 5 persoane din care doi minori, iar în urma impactului toți au fost proiectați pe partea carosabilă și pe acostament.

Atelajul hipo nu era semnalizat cu niciun fel de lumină, un singur pasager din atelaj fiind îmbrăcat cu o vestă fluorescent-reflectorizantă.

În urma accidentului rutier, doi ocupanți din atelaj, o femeie de 53 și un bărbat de 44 de ani, au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru rezultatele fiind zero, iar conducătorul atelajului hipo nu a putut fi testat fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșiri infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.