MARAMURES: Drumurile publice din judeţ supravegheate de poliţişti

În cadrul acţiunilor desfăşurate ieri peste 100 de şoferi şi pietoni care au încălcat normele rutiere au fost sancţionaţi cu amenzi de aproximativ 40 000 de lei. Şapte conducători auto au rămas fără permise iar şase fără certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

 Poliţiştii rutieri maramureşeni au acţionat ieri pe arterele de circulaţie din judeţ în scopul creşterii gradului de siguranţă în trafic. Activităţile de supraveghere au urmărit în principal verificarea modului în care participanţii la trafic respectă normele rutiere astfel încât să se evite producerea de accidente rutiere iar cei care pun în pericol traficul rutier să fie sancţionaţi.

La Baia Mare, Baia Sprie, Seini şi Şomcuta Mare poliţiştii au constatat 115 abateri rutiere ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 40 000 de lei. Totodată, faţă de şapte conducători auto s-a aplicat şi sancţiunea complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce. În alte şase cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii cercetează un bărbat de 30 de ani din localitatea Rus, depistat în trafic în timp ce se deplasa cu un autovehicul neînmatriculat şi un bărbat de 35 de ani din Moisei pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.