MARAMURES: Peste 150 de autovehicule verificate în acest week-end de poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri au continuat controalele pe drumurile publice pentru a preveni, depista şi combate producerea de accidente rutiere. Şoferii care au condus în stare de ebrietate, cei care au călcat pre tare pedala de acceleraţie sau cei care au oprit sau staţionat neregulamentar au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de peste 30 000 de lei.

Poliţiştii din Baia Mare au acţionat pe raza municipiului pentru depistarea şoferilor care efectuează opriri sau staţionări neregulamentare. Poliţiştii din Şomcuta Mare au fost prezenţi în trafic cu aparatura radar din dotare pentru combaterea vitezei excesive pe D.N.1C. La Baia Sprie s-a acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie pe fondul depăşirilor neregulamentare iar la Vişeu de Sus pentru depistarea şoferilor care condus sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii i-au depistat pe şoferii care au pus în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier şi, după ce au oprit pentru verificări peste 150 de autovehicule, au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 30 000 de lei. De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi retrase trei certificate de înmatriculare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.