MARAMUREȘ: Ploile torențiale au făcut RAVAGII în mai multe localități. VIDEO+FOTO

Circa 7 străzi și 30 de gospodării din municipiul Sighetu Marmației și 2 gospodării din Vadu Izei au fost inundate, dar nu au fost afectate locuințele cetățenilor, doar curți subsolurile și fântâni.

În mai multe zone din municipiul Baia Mare, canalizarea nu a făcut față ploii torențiale.
Probleme au fost pe B-dul Bucuresti, B-dul Unirii dar și pe strada Vasile Alecsandri, unde partea carosabilă a fost acoperită de apă. Reprezentanții societății furnizoare de apă și responsabilă de canalizare au intervenit pentru decolmatarea canalelor.

APELE au făcut PRĂPĂD în Vadu Izei, în urmă cu puţin timp

VIDEO+ FOTO. APELE au făcut PRĂPĂD în Vadu Izei, în urmă cu puţin timp. ACCIDENT rutier din cauza grindineihttp://jurnalmm.ro/video-foto-apele-au-facut-prapad-in-vadu-izei-in-urma-cu-putin-timp-accident-rutier-din-cauza-grindinei/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 20 Mai 2017

În localitatea Vadu Izei o șosea a fost inundată iar in satul Chiuzbaia din orasul Baia Sprie a căzut grindina, culturile oamenilor având astfel de suferit. Tot în Vadu Izei în urma ploii torenţiale şi a căderii de grindină, şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ. Nu au fost victime.

sursa:europafm.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.