MARAMUREŞ: POLIŢIŞTII AU FOST LA DATORIE ÎN WEEK-END!

În perioada 19 – 21 mai poliţiştii maramureşeni au fost la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică pentru cetăţenii care au participat la evenimentele cultural artistice organizate pe raza judeţului, pentru cei care s-au aflat în trafic, pe drumurile publice din judeţ sau cei care au desfăşurat acte de comerţ în pieţele şi târgurile.

În acest sens poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat acţiuni de verificare şi control pentru descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comercializării produselor agroalimentare. Au fost verificate 27 de societăţi comerciale şi 7 persoane fizice iar poliţiştii au constatat 10 contravenţii, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 24 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate mai multe kg de legume şi au fost ridicate sume de bani, valoarea totală a bunurilor confiscate fiind de peste 900 lei.

Datorită aglomeraţiei din fiecare duminică din zona târgului auto din Satu Nou de Jos, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au fost prezenţi şi ieri, 21 mai, în zonă şi au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care comit fapte antisociale. În urma verificării a 12 autovehicule şi a 18 persoane, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2 000 de lei. Totodată, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea persoanei care a sustras un telefon mobil de la un băimărean de 36 de ani aflat în târg.

La Baia Sprie, poliţiştii rutieri, angrenaţi în activităţi preventive, au verificat peste 30 de autoturisme care se deplasau pe raza oraşului. Astfel, au fost constatate nereguli în 16 cazuri iar conducătorii care s-au deplasat cu viteză peste limita legală sau cei care nu au respectat alte reguli de circulaţie au fost sancţionaţi cu amenzi în

valoare de peste 5 500 de lei. Totodată, pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, patru conducători auto au rămas fără permise.

 Poliţiştii maramureşeni sunt în continuare la datorie şi acţionează pe toate componentele siguranţei publice atât pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă cât şi pentru prevenirea victimizării cetăţenilor. Dacă aveți nevoie de ajutor sau sunteți martorii unei fapte antisociale, anunțați cel mai apropiat polițist sau sunați la numărul 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.