MARAMURES: REȚINUT PENTRU EFECTUAREA DE OPERAȚIUNI CU SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu produse psihoactive.

 La data de 17 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea acesteia.

 Măsura a fost luată după ce, la data de 16 ianuarie 2024, în localitatea Oncești, a fost depistat, în trafic, de către polițiștii de frontieră, un autoturism în care se afla un bărbat, de 21 de ani, din Maramureș.

 În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite și ridicate aproximativ 500 de grame de substanță cristalizată de tip 2 MMC, ce ar fi fost destinată comercializării către consumatori, din județul Maramureș.

 În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș cu propunerea de  arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

 Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.