Maramureş: Să păstrăm lumea noastră curată! Poliţiştii susţin „Let’s Do It, Romania!”


Politiştii din cadrul IPJ Maramureş au participat în data de 15 septembrie la campania naţională de ecologizare „Let’s Do It, România!” unde 150 de țări din întreaga lume s-au unit în cea mai ambițioasă mișcare civică la nivel internațional – World Cleanup Day.

Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din întreaga lume au spus „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deșeurile. Sâmbătă dimineaţa politiştii maramureşeni coordonaţi de comandantul lor s-au alaturat  celorlalţi voluntari si au oferit sprijinul lor pentru a igieniza o parte din judeţul Maramureş.

„Omul este suma acţiunilor sale, a ceea ce a făcut, a ceea ce poate face. Pentru că natura nu e un coș de gunoi şi pentru că toți suntem responsabili față de mediul înconjurător, polițiștii maramureşeni, unii împreună cu familia, au răspuns apelului lansat de organizația „Let’s Do It, România!” și au participat, voluntar, la curățenie, în mai multe zone din judeţ.

Din parcuri, păduri, orașe, ori de pe malul lacurilor şi râurilor din judeţul Maramureş s-au strâns mai mulţi saci cu gunoaie, lăsând natura să respire.

Mediul în care trăim este o oglindire a sufletelor iar curăţarea naturii poate începe cu fiecare dintre noi! Să păstrăm lumea noastră curată!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.