MARAMURES: Şase infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului constatate de poliţişti

În perioada 07-08 iulie, poliţiştii aflaţi în teren pentru controlul şi supravegherea traficului rutier, au depistat mai mulţi conducători auto aflaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Lăpuşel, Dumbrăviţa şi Câmpulung la Tisa, testările cu etilotestul au indicat o concentraţie de peste 1mg/l alcool pur în aerul expirat, cea mai mare fiind de 1,37 alcool pur în aerul expirat în cazul unui bărbat de 57 de ani din Câmpulung la Tisa.

Acesta, în noaptea de vineri spre sâmbătă a intrat cu autoturismul în poarta unui imobil din localitate, după ce a pierdut controlul direcţiei. Pe lângă faptul că acesta consumase alcool, poliţiştii au mai stabilit că bărbatul nici nu deţine permis de conducere.

În alte trei cazuri, la Baia Sprie, Ocna Şugatag şi Suciu de Sus, conducătorii auto care emanau halenă alcoolică, au refuzat testarea cu aparatul etilotest şi au fost conduşi la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În toate cazurile se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.