MARAMUREȘ: Stratul de zăpadă măsoară 18 cm la Cavnic. Cel mai rece a fost in aceasta dimneata la Ocna Sugatag

Vremea a fost mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 61 km/h. Temperaturile maxime au fost de 6 grade la Targu Lapus si 9 grade la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimneata la Cavnic si Ocna Sugatag -3 grade si Sighetu Marmatiei -2 grade la Targu Lapus si Baia Mare. Stratul de zapada masura pana la 60 cm la statia meteo Iezer, 18 cm la Cavnic, 10 cm in Pasul Gutai, 9 cm la Baiut. 4 cm la Targu Lapus.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial uscat in zona de munte, respectiv curat si umed in rest. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu opt autoutilaje si au raspandit 19 tone de material antiderapant pe DN 1C si DN 18.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in scadere. Gheata este prezenta la malurile raurilor Tisa si Viseu. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Vremea va fi astazi frumoasa si calda, indeosebi la deal si la munte. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 12 grade, iar cele minime intre -5 si -1 grad. Dimineata si noaptea pe arii restranse, in zonele joase, se va semnala ceata sau nori josi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.